Om oss

Vår spisskompetanse innen prosjektledelse har gitt A.L. Høyer i Askim ansvaret for en rekke store byggeoppdrag over hele landet.

Siden starten i 1986 har vi utført over 200 prosjekter. Å organisere en komplisert byggeprosess fra start til mål, krever både erfaring, kunnskaper og evne til å holde fast kurs.

For mange av våre oppdragsgivere er det å drive byggevirksomhet på siden av deres fagområder. Men også offentlige byggherrer, kraftselskaper, industri og alle andre som driver en organisasjon, må med jevne mellomrom vurdere behovet for nye bygninger og produksjonsanlegg. Å ha en uavhengig sparringpartner som vet hva som skal til for å få gjennomført et vellykket prosjekt, gir den tryggheten du trenger.

Gjensidig tillit og samarbeid har vært nøkkelen til vår suksess i over 30 år. Vårt motto for fremtiden er «Styring med kraft».

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om oss, eller kom innom våre kontorer sentralt i Jernbanegata 6, Askim for en hyggelig samtale.

Referanser

Vår reklame syns i landskapet

Våre tidligere og nåværende oppdragsgivere er vår beste reklame. Dette har resultert i store anlegg og bygg som etter hvert har blitt landemerker i sine områder. Vår referanseliste omfatter store utbygginger for Glava – Norges største produsent av isolasjonsmateriale, Priors nye store produksjonsanlegg i Eidsberg, opplevelsesbadet Østfoldbadet i Askim, og Norges største elvekraftverk, Vamma12, som vi i dag bygger for Hafslund.

På Sørenga i Oslo er vi i med på å bygge noen av Oslos mest attraktive leiligheter. Med sol hele dagen, fantastisk utsikt over fjorden og eget badeanlegg, vil dette være et blikkfang både for de som kommer sjøveien og resten av byen.

At våre oppdragsgivere stadig vender tilbake til A.L. Høyer for å få kvalitetssikret sine prosjekter, tar vi som en stor tillitserklæring. Vi lover å stå på videre for å være en trygg samarbeidspartner som hjelper våre oppdragsgivere med å virkeliggjøre sine planer innenfor de gitte rammer.

Hafslund
Sørenga
Prior
Glava
Østfoldbadet
Askim Kommune
Moss Kommune
Ås Kommune