Bilde: n/a, n/a

Prosjekter

Våre referanser syns i landskapet

Våre tidligere og nåværende oppdragsgivere er vår beste reklame. Dette har resultert i store anlegg og bygg som etter hvert har blitt landemerker i sine områder.

Vår referanseliste omfatter store utbygginger for Glava – Norges største produsent av isolasjonsmateriale, Priors nye store produksjonsanlegg i Eidsberg, opplevelsesbadet Østfoldbadet i Askim, og Norges største elvekraftverk, Vamma12, som vi i dag bygger for Hafslund.

På Sørenga i Oslo er vi i med på å bygge noen av Oslos mest attraktive leiligheter. Med sol hele dagen, fantastisk utsikt over fjorden og eget badeanlegg, vil dette være et blikkfang både for de som kommer sjøveien og resten av byen.

At våre oppdragsgivere stadig vender tilbake til A.L. Høyer for å få kvalitetssikret sine prosjekter, tar vi som en stor tillitserklæring. Vi lover å stå på videre for å være en trygg samarbeidspartner som hjelper våre oppdragsgivere med å virkeliggjøre sine planer innenfor de gitte rammer.

Dynatec, Holtskogen

Prosjekter og referanser nedenfor vil gjøres tilgjengelig til å klikkes inn på etter påsken 2021. Grunnen er at sidene er under oppdatering med nye bilder og tekst.

Sørenga Oslo - A.L. Høyer Askim a.s

Sørenga, Oslo

Østfoldbadet, Askim

Brennemoen Hotell

Brennemoen Hotell

Bioco

Glava, Askim

Priors, Eidsberg